Over ons

Wij renoveren je trap in Steyl!

Bij Steyl Montage werken echte vakmannen op het gebied van traprenovatie. Het renoveren van een trap is een specialisme en niet iets wat iedereen zomaar zelf kan. Met Steyl Montage ben je verzekerd van een mooi product en dat alles binnen één dag. Na aanschaf van je traprenovatiepakket maak je met ons een afspraak om een specialist je trap te laten monteren op een moment waarop het jou uitkomt. Onze Steyl monteurs zijn opgeleid tot echte vakmannen en maken vakkundig binnen één dag een nieuwe trap!

Je kunt ons inschakelen voor het renoveren van:

  • Open trappen
  • Dichte trappen
  • Trappen met ledverlichting
  • Trappen met wangen (zijkanten)

Steyl Inmeetservice Traprenovatie

Het inmeten en organiseren van een traprenovatie kan lastig zijn. Naast de hierboven genoemde services om de traprenovatie naar volle tevredenheid uit te voeren, hebben wij ook een eigen inmeetservice. Nadat de order is gesloten met je klant nemen wij het planning-, inmeet- & montageproces volledig van je over. Uiteraard volledig in Steyl!

Wat houdt de Steyl Inmeetservice in?

  • Wij plannen een inmeetafspraak met de consument
  • De trap(pen) worden door onze inmeetspecialist ingemeten
  • Wij controleren de technische haalbaarheid van het project
  • Wij controleren of de klantwensen kloppen met de opdracht
  • We stemmen de voorbereidende werkzaamheden af en plannen de montagedag(en) in overleg in

Méér weten over onze inmeetservice? Neem contact met ons op!

Onderdeel van de StairCampus

Steyl Montage is onderdeel van de StairCampus, dé plek waar je moet zijn voor een traprenovatie. Hier staat de trap centraal. Het is het kennis-, ontwikkelings-, en opleidingscentrum in één: van het opleiden en trainen van onze vakmensen op de StairCampus Academy, tot het eigen productiebedrijf Van Dijk en Upstairs Traprenovatie voor een hoge kwaliteit traprenovaties geheel op maat en op basis van jouw persoonlijke wensen. Alles onder één dak! Onze vakmannen worden intern opgeleid aan de StairCampus Academy. Tijdens de interne opleiding leren onze monteurs de technische kneepjes van het vak traprenovatie, maar komen ook klantvriendelijkheid en oplossingsgerichtheid aan bod.

Kortom: wij hebben alles in huis voor jouw traprenovatie. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het traprenovatiepakket aan te schaffen en het aankoopbewijs naar ons op te sturen. Wij zorgen er voor dat je trap dan keurig gerenoveerd wordt!

Onze kernwaarden

Trots

Iedere werknemer is trots om voor zo’n mooi familiebedrijf te werken. Samen werken aan de beste traprenovaties voor onze klanten.

Resultaat

Wij gaan voor resultaat! Bij alles wat we doen zorgen we dat het voor de volle 100% klopt!

Ambitie

Iedereen bij Steyl Montage heeft de ambitie om een echte vakman te zijn. Door doelen te stellen neem je namelijk zelf de leiding over jouw ambities! Maak voor jezelf je werk uitdagend zodat je iedere dag blijft leren.

Passie

Iedereen werkt dagelijks met passie en liefde voor zijn vak om de mooiste resultaten te bereiken! Zo garanderen wij onze klanten de beste kwaliteit in traprenovatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij helpen je graag verder